Educatie

Flip The Classroom - Thuis de theorie bestuderen, in de klas opdrachten maken.

Laat uw studenten thuis de theorie bestuderen en houd een interactieve quiz in de klas om te testen of ze de stof begrijpen. Doordat studenten in een flipped classroom actief bezig zijn, blijven ze geboeid en verliezen ze minder snel hun concentratie. Ook kunt u ze voor- of na het college kort overhoren door ze een vraag te laten beantwoorden of in een bericht de kern van het college samen te vatten. Creƫer interactie in de klas voor meer effect!

Grote colleges

Tijdens grote colleges op de universiteit is het vaak moeilijk om vragen aan de docent te stellen. PresentersWall maakt dit mogelijk! Laat studenten hun vragen insturen via hun smartphone, tablet of laptop en geef ze weer op de beamer.

Discussies

Leg uw studenten stellingen voor en laat ze hier hun mening over geven. Op deze manier kunt u een interactieve, boeiende discussie starten tijdens het college. Tip: Organiseer ook eens een interactief debat in de klas met PresentersWall!

PresentersWall in het onderwijs

PresentersWall wordt veelvuldig gebruikt in het onderwijs. Zo heeft onder andere de Tilburg University een volledige licentie waardoor alle studenten en docenten gebruik kunnen maken van PresentersWall.

PresentersWall is aangesloten bij Surfnet, de organisatie voor ICT in het hoger onderwijs. Door deze koppeling kunnen docenten en studenten met de eigen logingegevens inloggen op PresentersWall.

PresentersWall heeft een aantrekkelijke prijs voor het onderwijs. Informeer naar de mogelijkheden.