Vraag een gratis demo aan Aanvragen

538 DJ Hotel

Talpa Network

Brand Mashup

Tijdens The Amsterdam Dance Event organiseert Talpa Radio in het 538 DJ Hotel een inhoudelijke sessie voor relaties (adverteerders en mediabureaus) over merken en dance.

Talpa Radio
Om tijdens deze sessie meer interactie te creëren, zet Talpa Radio de PresentersWall tool in. De sessie krijgt de titel Brand Mash-Up. Om het publiek goed te betrekken bij de materie en op een vernieuwende manier stof tot nadenken te presenteren, wordt via PresentersWall een toffe quiz in elkaar gezet. 

Custom design
Om de PresentersWall tool aan te laten sluiten bij het hippe karakter van het evenement, hebben we een verfrissend custom design voor de tool opgemaakt. Hierbij hebben gebruikgemaakt van de huisstijl van Radio 538 in combinatie met een aantal verrassende styling elementen. Een cool design voor een toonaangevend Nederlands event is het resultaat!

INTERESSE?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van PresentersWall en wil je graag kennismaken met onze interactieve presentatietool? Vraag dan hier vrijblijvend een demo aan. Vraag een gratis demo aan