Vraag een gratis demo aan Aanvragen

Algemene Vergadering van Aandeelhouders 2019

BNG Bank

Walldo ticket-scan

Jaarlijkse organiseert BNG Bank de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA). Dit is het orgaan waarin de aandeelhouders hun zeggenschapsrechten ten aanzien van BNG Bank uitoefenen. Alle aandeelhouders krijgen voor deze vergadering een uitnodiging met een persoonlijk e-ticket in de vorm van een QR-code per mail. De nieuwe Walldo tool van PresentersWall scant deze code eenvoudig, waardoor er automatisch een badge uitrolt. Zo worden alle aandeelhouders eenvoudig en snel aangemeld voor de vergadering.

Het event
Elk jaar organiseert BNG Bank voor de aandeelhouders een vergadering waarin zij hun zeggenschap ten aanzien van BNG Bank kunnen uitoefenen. Dit wordt de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA)genoemd. Dit jaar vindt deze vergadering plaats op donderdag 18 april in Den Haag. 

In de aanloop van de AVA ontvangen alle aandeelhouders een uitnodiging per mail. Doordat de vergadering alleen door genodigden bijgewoond mag worden, staat er in elke uitnodiging een persoonlijke QR-code. Deze code wordt bij binnenkomst gescand. Na het scannen verandert het ticket automatisch in een geprinte naambadge. Dit wordt mogelijk gemaakt door de nieuwe tooling van PresentersWall: Walldo. 

Walldo: ticket, scan & badge
Wat is Walldo? Walldo is dé event flow optimizer. Het creërt een snelle digitale registratie met de ultieme onboarding-ervaring voor de bezoeker. Met Walldo maak je de flow van registratie tot en met het scannen van de tickets van het evenement heel eenvoudig.  Daarnaast zorgt het ervoor dat je nooit meer van tevoren bezig hoeft te zijn met naambadges; ideaal! 

Elke gast of deelnemer van je evenement ontvangt een persoonlijke QR-code nadat ze zich hebben geregistreerd. Deze code verandert automatisch in een geprinte naambadge nadat zij op het evenement bij binnenkomst zijn ingescand. Daarnaast is het ook mogelijk om de tooling te koppelen met de standaard PresentersWall tool. 

 

INTERESSE?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van PresentersWall en wil je graag kennismaken met onze interactieve presentatietool? Vraag dan hier vrijblijvend een demo aan. Vraag een gratis demo aan