Vraag een gratis demo aan Aanvragen

EY Opleidingstraject

EY

Do's & Don't quiz

Niet alleen wordt PresentersWall als live interactie middel gebruikt tijdens grote events. Vanwege de toetsingsmodule is de tool ook erg goed bruikbaar voor opleidingen en trainingen.

Binnen de opleidingen van Ernst & Young wordt PresentersWall dan ook veelvuldig ingezet. Zowel bij kleine trainingen met 10 tot 20 deelnemers tot grote evenementen heeft EY de mogelijkheid om de tool zelfstandig in te zetten en interactie te krijgen met het publiek. Met de 'new hires' wordt daarnaast een 'EY do's & don't quiz' gespeeld. Alles uiteraard in een strak EY design. Doordat we de afdeling Education & Learning getraind hebben in het gebruik van PresentersWall heeft EY intern een support team zitten dat nieuwe gebruikers op weg kan helpen. Op deze manier kunnen zij volledig zelfstandig interactie toevoegen aan evenementen, trainingen, bijeenkomsten en vergaderingen!

INTERESSE?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van PresentersWall en wil je graag kennismaken met onze interactieve presentatietool? Vraag dan hier vrijblijvend een demo aan. Vraag een gratis demo aan