Het FIS Congres vindt eens in de 3 jaar plaats in het Congrescentrum Papendal. De organisatie vroeg ons om voor langere tijd mee te denken over een event-website én interactie tijdens het event.

Eventwebsite

Voor het congres is een volledige eventwebsite opgebouwd. Hierop kunnen deelnemers zich aanmelden, het programma inzien en algemene informatie over het congres zelf terugvinden. 

Registratiemodule & persoonlijke programma

Via de registratiepagina schrijven deelnemers zich in voor het congres. Een paar weken voor het congres ontvangen ze een persoonlijk e-ticket voor de aanmelding op locatie.  Tijdens het congres kunnen deelnemers hun persoonlijke programma bekijken via de website. Voor het gemak alléén de sessies waar zij zich voor aanmelden. De organisatie beschikt over een CMS waarin ze alle registratie live bij kunnen houden en eventueel wijzigingen aan kunnen brengen in het programma.

Live check in & badge printing

Bij aankomst op het congres laten deelnemers hun e-ticket scannen waarmee ze zichzelf direct in kunnen checken op het congres. Tijdens het inchecken wordt direct een persoonlijke badge geprint. En dat allemaal binnen 5 seconden. Event efficientie gegarandeerd! 

Interactie 

Tijdens het FIS Congres maken deelnemers gebruik van de PresentersWall stemsoftware. Hiermee hebben zij de mogelijkheid om tijdens de workshops te reageren op vragen en stellingen van sprekers. Daarnaast kan je als deelnemer vragen en reacties aan sprekers stellen via de tool. Ons supportteam is het hele event aanwezig om alles in goede banen te leiden.