Vraag een gratis demo aan Aanvragen

Gouden Stier Gala

Jupiler League

Uitreiking voor de Jupiler League awards

Tijdens de jaarlijkse Gouden Stier Uitreiking wordt even stilgestaan bij alle behaalde successen in de Jupiler League van afgelopen seizoen. Trainers, coaches, topscorers en nieuwe talenten; ze komen allemaal aan bod. De trainers en aanvoerders uit de Jupiler League bepalen samen de Beste Speler van het voetbalseizoen!

Per periode in de Jupiler League wordt aan de periodekampioen, de Beste speler, de Beste trainer, de Topscorer én het Beste Talent de Bronzen Stier uitgereikt. Een Bronzen Stier-winnaar is automatisch genomineerd voor een Gouden Stier.

Een zaal gevuld met voetballers en voetballiefhebbers, daar moet een hoop voetbalkennis aanwezig zijn! Om dit eens goed op de proef te stellen, kreeg het publiek een voetbalquiz voorgeschoteld met flink wat pittige vragen. Eens kijken of de mannen (en vrouwen!) een beetje hadden opgelet dit jaar. Daarnaast werden er een aantal stellingen voorgelegd waar vervolgens een panel van voetbalkenners met elkaar over in discussie ging. Een mooie middag vol op interactie en trotse winnaars.

INTERESSE?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van PresentersWall en wil je graag kennismaken met onze interactieve presentatietool? Vraag dan hier vrijblijvend een demo aan. Vraag een gratis demo aan