Vraag een gratis demo aan Aanvragen

Gouden Giraffe uitreiking

Gouden Giraffe

Live matching tool

De Gouden Giraffe is hét evenement voor evenement-minnend Nederland. Gedurende dit evenement worden de prijzen verdeeld voor de beste evenementen van het afgelopen jaar. Het evenement is dan ook in binnen- en buitenland toonaangevend en is naast superstrak georganiseerd altijd op zoek naar unieke, innovatieve toepassingen.

PresentersWall ontwikkelde voor de 2017 editie van het evenement een live matching tool - de evenementen-tinder. Na het inloggen met naam en foto krijg je 10 dilemma's op je scherm te zien. Op basis van jouw antwoorden word je live gematcht aan degene die het meeste met jouw antwoorden overeenkomt. Het stel dat de beste match is werd naar voren gehaald en mocht de eerste prijs uitreiken!

Door in de applicatie mensen te activeren naar hun match op zoek te gaan creëren we daarnaast een unieke netwerk-flow. Want zeg nou eerlijk; wie wil nou niet zijn of haar perfect match ontmoeten?

INTERESSE?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van PresentersWall en wil je graag kennismaken met onze interactieve presentatietool? Vraag dan hier vrijblijvend een demo aan. Vraag een gratis demo aan