Vraag een gratis demo aan Aanvragen

Hogeschool Inholland nieuwjaarsbijeenkomsten

Hogeschool Inholland

Custom PresentersWall

Hogeschool InHolland trapte vol enthousiasme het nieuwe jaar af met de Inholland Nieuwjaarsbijeenkomsten.

Tijdens deze bijeenkomsten maakten de leden van het College van Bestuur flink wat kilometers. Ze bezochten zeven vestigingen van Hogeschool Inholland om daar samen met de medewerkers het nieuwe jaar in te luiden. Niet alleen wilde het college deze informatie met de medewerkers delen, ze waren ook erg benieuwd hoe over het beleidsplan  gedacht werd.

Via PresentersWall werden er diverse stellingen voorgelegd aan het publiek. Omdat de medewerkers anoniem konden deelnemen, werd er fanatiek gestemd waardoor er heldere inzichten werden verkregen. Nadat menig docent kennis had gemaakt met PresentersWall tijdens de nieuwjaarsbijeenkomsten, hebben we nog vele andere bijeenkomsten van Hogeschool Inholland mogen bijwonen. De docenten van vestiging Rotterdam waren zelfs zo enthousiast dat ze inmiddels een campuslicentie hebben afgesloten waarbij alle docenten toegang hebben tot de tool.

INTERESSE?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van PresentersWall en wil je graag kennismaken met onze interactieve presentatietool? Vraag dan hier vrijblijvend een demo aan. Vraag een gratis demo aan