Vraag een gratis demo aan Aanmelden

Johnson & Johnson quiz

Johnson & Johnson

Jongens vs meisjes battle

Farmaceut Johnson & Johnson organiseert ieder jaar een kick-off voor al haar medewerkers. Dit jaar vindt deze kick-off plaats in het sfeervolle LantarenVenster in Rotterdam.

Jongens vs meisjes
Om deze kick-off op een informatieve maar leuke manier te laten verlopen, wordt er een jongens vs. meisjes quiz georganiseerd. Net zoals in het gelijknamige televisie programma worden er quizvragen afgewisseld met live games. 

Mobiel meespelen
Bij het beantwoorden van de quizvragen spelen alle mannen en vrouwen individueel mee via hun smartphone. Via het registratiescherm wordt iedere speler op basis van geslacht ingedeeld in het juiste team. Alle vragen worden individueel beantwoord en bij de tussenstand wordt de score van de jongens en de meisjes naast elkaar in beeld gebracht. 

Huisstijl
Natuurlijk hebben we deze quiz volledig in de huisstijl van Johnson & Johnson opgemaakt om te zorgen voor een maximale beleving. 

Een ultieme battle die eenvoudige via de PresentersWall tool gespeeld kan worden. Strijd gegarandeerd!

 

INTERESSE?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van PresentersWall en wil je graag kennismaken met onze interactieve presentatietool? Vraag dan hier vrijblijvend een demo aan. Vraag een gratis demo aan