Vraag een gratis demo aan Aanvragen

Assist congres

KNVB

Event interactie

De KNVB organiseert jaarlijks een voorzitterscongres, om actuele en prangende voetbalzaken te bespreken met voorzitters uit het hele land. LiveWall ondersteunde dit event met een openingsvideo, een aftermovie, de PresentersWall-tool en een Video Wall.

Het ‘KNVB Assist Bestuurder’ is het kennisplatform van de amateurtak van het Nederlandse voetbal. In 2017 werden er veel nieuwe voetbalvormen en -regels doorgevoerd in het Nederlandse amateurvoetbal. Op dit congres werden de eerste ervaringen van voorzitters gepeild en werden de deelnemers van advies en uitleg voorzien. 


Openingsvideo
Na een succesvolle promotievideo voor het WEURO 2017, mocht PresentersWall aan de slag met een beeldende opening voor het voorzitterscongres: met als boodschap dat iedereen, van vrijwilliger tot voorzitter, bijdraagt aan het succes van het Nederlands voetbal.

Aftermovie
Naast de openingsvideo, mocht PresentersWall ook bij het event aanwezig te zijn om een sprekende aftermovie te filmen. Een mooie reminder van een geslaagd evenement. 

PresentersWall
De PresentersWall-tool werd gebruikt om tijdens de verschillende presentaties de interactie aan te gaan met de bezoekers. De output van de interactieve tool wordt gebruikt om verdere verbeteringen op en naast het veld te realiseren. Per locatie waren er ruim 200 voorzitters aanwezig, die allemaal via de PresentersWall tool interactie zochten met de sprekers van de KNVB. 

Video Wall
Op een grote Video Wall wisselden we historische voetbalbeelden af met beelden uit de huidige competitie, ter ondersteuning van het congres.

Media
Het voorzitterscongres op KNVB Media.

INTERESSE?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van PresentersWall en wil je graag kennismaken met onze interactieve presentatietool? Vraag dan hier vrijblijvend een demo aan. Vraag een gratis demo aan