Vraag een gratis demo aan Aanvragen

KNVB Expertise congres

KNVB Expertise

Fan of the match quiz

KNVB Expertise is een apart team binnen de KNVB, dat zich focust op het professionaliseren van het Nederlands voetbal. Jaarlijks organiseren zij het KNVB kenniscongres. Alle betaald voetbalorganisaties en diverse sportbedrijven worden hier uitgenodigd om nieuwe inzichten, kennis en onderzoeken met elkaar te delen.

Innovaties
Voor het 2e jaar op rij heeft de KNVB aan ons gevraagd om hun event digitaal te ondersteunen. KNVB expertise is druk bezig met het stimuleren van innovaties binnen het betaald voetbal.  Hier is ons FOTM (Fan Of The Match) platform één van de gesponsorde initiatieven van. Ook heeft KNVB expertise aan ons gevraagd dit jaar iets extra’s te doen rondom het invite management.

Invite management
We hebben een KNVB branded e-mail template opgemaakt, waarmee we alle genodigden een link naar een persoonlijke (mobiele) webpagina hebben toegezonden. Op de mobiele webpage vonden genodigden een gepersonaliseerde QR-code, waarmee zij zichzelf konden aanmelden op het event.  Op locatie hebben we 6 interactieve check-in stations (photobooths) geïnstalleerd. De photobooths bestonden elk uit een iPad en een printer. 

Expertise card
Voor de iPads hebben we een iOS applicatie ontwikkeld waarmee bezoekers hun QR-code konden scannen. Na het scannen van de QR-code werd de fotobooth geactiveerd. Bezoekers moesten poseren voor de camera, waarna een gepersonaliseerde KNVB expertise card werd gegenereerd. Het design was gebaseerd op de FIFA ultimate card, waarbij de statistieken zijn vervangen voor de naam, functie en een logo van de club/organisatie die bezoekers vertegenwoordigde.  

Tribune battle
Daarnaast hebben we het FOTM-platform gebruikt om een heuse tribune battle tussen bezoekers van het KNVB expertise congres los te maken. De strijd ging tussen 3 verschillende tribunes, waarvan de beste 3 spelers per tribune doorgingen naar de finale. Deze 9 spelers streden uiteindelijk in de finale om toffe prijzen.   

INTERESSE?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van PresentersWall en wil je graag kennismaken met onze interactieve presentatietool? Vraag dan hier vrijblijvend een demo aan. Vraag een gratis demo aan