Vraag een gratis demo aan Aanvragen

KPMG Prinsjesdagontbijt

KPMG

Custom PresentersWall

Elke derde dinsdag van september vindt er een bijzondere politieke gebeurtenis plaats; Prinsjesdag. Na de bekendmaking van de troonrede is er natuurlijk genoeg stof om over door te praten! Zo dacht KPMG er ook over en organiseerde daarom hun jaarlijkse Prinsjesdagontbijt waar klanten welkom waren om na te praten over de nieuwe ontwikkelingen.

Verschillende inspirerende gastsprekers als Christine Boland en Hans Dona kwamen bijeen om hun visie over de nieuwe toekomstplannen van het kabinet uiteen te zetten. Uiteraard was er genoeg ruimte voor discussies en interactie en kon het publiek actief meedenken via PresentersWall. Daarnaast had elke bezoeker toegang tot een programma wat terug te vinden was op de mobiele pagina van PresentersWall. In het programma had de bezoeker tevens toegang tot extra informatie over de sprekers en thema’s die aan bod zouden komen. Op naar het volgende Prinsjesdagontbijt!

INTERESSE?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van PresentersWall en wil je graag kennismaken met onze interactieve presentatietool? Vraag dan hier vrijblijvend een demo aan. Vraag een gratis demo aan