Vraag een gratis demo aan Aanvragen

Taks

TAKS

ShakeVote Opening

Het nieuwe pand van Taks Handling Systems in Etten-Leur werd op spectaculaire wijze geopend. Alle openingsactiviteiten waren doorspekt van het thema ‘TAKS Handling Systems – In Motion’ met als spetterende climax het samen ontkurken van de champagne door middel van onze ShakeVote module!
Event journey

In aanloop naar dit hoogtepunt op het evenement, ondersteunden wij de organisatie met de opzet van de complete 'event journey' met onze digitale expertise. Speciaal voor de opening werd een huisstijl voor het event ontworpen. Die pasten wij vervolgens toe op de digitale uitnodigingen, de naambadges en een strakke event-website waarop alle gasten zich registreerden voor de opening. 

 

Persoonlijke benadering

Deze digitale én persoonlijke benadering van de gasten, paste perfect bij de efficiënte toekomstvisie van TAKS Handling Systems. Zij kijken dan ook terug op een geslaagde opening waarin het bedrijf op een innovatieve manier is gepresenteerd aan klanten, leveranciers en relaties. 

INTERESSE?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van PresentersWall en wil je graag kennismaken met onze interactieve presentatietool? Vraag dan hier vrijblijvend een demo aan. Vraag een gratis demo aan