Vraag een gratis demo aan Aanvragen

I-Tour 2019

Ministerie Veiligheid en Justitie

Focus op de maatschappij

Ministerie van Justitie en Veiligheid organiseert jaarlijks een kennisbijeenkomst genaamd de I-Tour. Dit jaar heeft de I-Tour als thema ‘Focus op de maatschappij’. Want, of je jezelf nu bezig houdt met data, cyber, privacy, informatiebeveiliging of innovatie: zij maken zich elke dag hard voor een veilige en rechtvaardige samenleving.

Diverse sprekers
Tijdens deze bijeenkomst komen verschillende sprekers aan bod, waaronder Annemieke van Dam, directeur Rechtshandhaving en Criminaliteitsbestrijding, Minister Grapperhaus, Reinier van Zutphen (de Nationale Ombudsman), Marienne Verhoef (Raad van Bestuur Spirit - Bascule) en generaal Laurent Hendrickx (Koninklijke Marechaussee).

Maatschappelijke uitdagingen
Zij gaan met elkaar in gesprek over maatschappelijke uitdagingen en techniek. Tijdens het gesprek kan er middels de PresentersWall tool interactief gestemd worden op de verschillende vragen en stellingen die aan bod komen. Daarnaast kunnen er verschillende vragen door het publiek zelf middels de tool ingestuurd worden tijdens de bijeenkomst. Deze vragen verschijnen op groot scherm en zullen behandeld worden tijdens het panel gesprek.

INTERESSE?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van PresentersWall en wil je graag kennismaken met onze interactieve presentatietool? Vraag dan hier vrijblijvend een demo aan. Vraag een gratis demo aan