Vraag een gratis demo aan Aanvragen

Opel

Opel

Beat The Best Live

Opel is één van de grootste Europese autofabrikanten. Opgericht door Adam Opel in 1862, vierde Opel haar 150-jarige jubileum in 2012. Het hoofdkantoor bevindt zich in Rüsselsheim, daarnaast heeft Opel 10 fabrieken en 3 ontwikkelings- en testcentra in 6 landen. Opel heeft ongeveer 34.500 werknemers in Europa, waarvan de Nederlandse tak kennis maakte met PresentersWall!
Louder

Het creatieve merk-bureau We Are Louder heeft ruim 15 jaar ervaring met het organiseren van evenementen. Voor het evenement van Opel vroegen ze PresentersWall om de online interactie te verzorgen tijdens Beat The Best Live.

  Beat The Best Live

Ter aanvulling op Beat The Best, een intern competitie programma van Opel, organiseren ze Beat The Best Live waar medewerkers van Opel kennis op doen die essentieel is voor hun werk.

  Functies

Tijdens Beat The Best Live wordt de kennis van deelnemers direct getest via een online quiz van PresentersWall.
Speciaal op maat gemaakt voor Beat The Best Live in de stijl van het evenement met daarbij verschillende subgroepen voor de corresponderende lokalen.

  Resultaten

Na elke dag (3 in totaal) kwam er een individuele en teamwinnaar uit de quiz. Zij mochten zich de beste sales man of vrouw van die dag noemen.

INTERESSE?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van PresentersWall en wil je graag kennismaken met onze interactieve presentatietool? Vraag dan hier vrijblijvend een demo aan. Vraag een gratis demo aan