Vraag een gratis demo aan Aanvragen

Town Hall Meetings

Philips

Town Hall Meetings

Elk kwartaal komen alle medewerkers van Philips bijeen tijdens de ‘Town Hall Meeting’. Deze meetings staan in het teken van de kwartaalcijfers, het uitlichten van de successen van de afgelopen periode en uiteraard worden de ambities besproken.

Ook kiezen deelnemers de  ‘Entrepreneur of the Quarter’. Nadat elk team gepitcht heeft, is het aan het publiek om een stem uit te brengen op haar favoriet. Uiteraard wordt de spanning goed opgevoerd door eerst het publiek te laten stemmen en daarna pas de resultaten te tonen. Niet alleen voor deze stemronde wordt PresentersWall ingezet maar ook krijgt het publiek de kans zelf vragen en reacties in te sturen middels de tool. Met behulp van PresentersWall worden achter de schermen één voor één de vragen geselecteerd en in beeld gebracht. Een mooi middel om het publiek de kans te geven (anoniem) hun vragen te stellen!

INTERESSE?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van PresentersWall en wil je graag kennismaken met onze interactieve presentatietool? Vraag dan hier vrijblijvend een demo aan. Vraag een gratis demo aan