Vraag een gratis demo aan Aanvragen

UWV Arbeidsjuridisch Congres

UWV

Custom PresentersWall

Tijdens het Arbeidsjuridisch Congres van het UWV kwamen ruim 1000 advocaten, bedrijfsjuristen, HR-medewerkers en overige vakspecialisten bijeen in het NBC te Nieuwegein.

Onder leiding van dagvoorzitter Inge Diepman passeerden verschillende thema’s de revue. Zo werd er gesproken over nieuwe ontwikkelingen in het ontslagrecht en de UWV ontslagprocedure.

In een dergelijk grote groep is met elkaar in gesprek blijven een grote uitdaging. PresentersWall werd daarom ingezet om ook de mensen helemaal achterin de zaal een stem te geven. Verschillende scherpe stellingen kwamen voorbij en uiteraard was er genoeg ruimte voor vragen. Dat hebben we geweten; gezamenlijk zond het publiek honderden vragen in! Vliegensvlug ging de PresentersWall moderator te werk om een selectie te maken van de meest interessante en relevante vragen die ingestuurd waren. Vanwege het bomvolle programma, was er helaas geen tijd om alle vragen direct te beantwoorden. Gelukkig werden alle vragen en reacties bewaard in de tool waardoor het UWV op een later moment op de vragen terug kon komen.

INTERESSE?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van PresentersWall en wil je graag kennismaken met onze interactieve presentatietool? Vraag dan hier vrijblijvend een demo aan. Vraag een gratis demo aan