Ontdek onze nieuwe AI Event Side-kick - Robin! Meer informatie

Online interactie platform voor jouw evenement

Creëer interactie met je publiek met PresentersWall. Naast standaard voting functionaliteiten biedt PresentersWall ook diverse extra mogelijkheden en diensten. We zorgen voor de ultieme experience op jouw event! Neem contact met ons op

Voting

Laat je publiek stemmen met smartphones en toon de resultaten live op groot scherm.
 • MULTIPLE CHOICE

  Kies één of meerdere antwoorden uit verschillende opties en toon de resultaten live op het scherm.
 • IMAGE VOTING

  Laat je gasten kiezen uit verschillende afbeeldingen; de meest gekozen afbeelding wordt groter weergegeven!
 • QUIZ

  Strijd individueel of in teamverband door middel van quizvragen!
 • CIJFERVRAGEN

  Vraag je deelnemers om een cijfer te geven over een stelling of vraag.
 • OPEN VRAGEN

  Stel je kijkers een open vraag en laat de antwoorden op het scherm verschijnen in een Wordcloud.

Q&A

Met PresentersWall start je op eenvoudige wijze een live Q&A. Dit is een zeer laagdrempelige methode om de interactie met jouw publiek aan te gaan. Op de mobiele pagina kan het publiek reageren of vragen sturen aan de spreker, docent of dagvoorzitter. Via het beheerderssysteem kun je zelf selecteren welke vragen of reacties je op het grote scherm wilt tonen.

Programma

Een digitaal programma inclusief informatie over alle sprekers mag natuurlijk niet ontbreken. Binnen de event page van PresentersWall is een overzichtelijke agenda van het evenement opgenomen. Heeft jouw evenement verschillende sub-sessies? Dan koppelen we PresentersWall aan onze Walldo tool om iedereen zijn of haar persoonlijke programma te tonen!

Registratie

Inschrijven? Zo gepiept! Bezoekers kunnen zich direct inschrijven. Als organisatie blijf je altijd op de hoogte van de laatste aanmeldingen. Zo krijg je snel inzicht in wie jouw evenementen bezoekt. Ook is het mogelijk om aangepaste logins te implementeren. Denk aan een login met gebruik van een selfie. Het platform kun je ook inzetten voor een hybride evenement. Heb je daar een complete registratiemodule, inclusief live scan en badge bij nodig? No problem. We connecten Walldo aan eVenue en je registratieflow is compleet.

Gastenlijst

Bekijk wie er aanwezig is op het evenement en ontdek of er interessante netwerkmogelijkheden zijn. Ideaal voor bijeenkomsten of grote evenementen waar je veel nieuwe contacten kunt ontmoeten.

Waardevolle services

Data Export

De PresentersWall verzamelt allerlei data van de gebruikers, zodat jij deze kunt analyseren en gebruiken. Zo weet jij bijvoorbeeld wie, wanneer is gejoined en natuurlijk welke antwoorden er zijn gegeven.

Evaluatie

Na afloop van het evenement is het natuurlijk enorm waardevol om te weten hoe je publiek het ervaren heeft. Via onze evaluatie module kun je direct je evenement evalueren.

Eigen URL

Voor interactie met de PresentersWall, gaan gebruikers naar een custom URL toe om mee te doen via hun telefoon, tablet of pc. Deze URL kan aangepast worden aan bijvoorbeeld de naam van je bedrijf of van het evenement.

Branded Design

Wil je net wat meer toevoegen dan alleen je logo? Dan kunnen we zowel de mobiele webpagina als de presentatie volledig aanpassen in de huisstijl van jouw merk.

Live Support

Uiteraard helpen we je graag op weg om jouw evenement zo soepel mogelijk te laten verlopen. In het voortraject richten wij de tool voor je in en tijdens het evenement bieden wij ter plaatse technische ondersteuning.

Meer weten over PresentersWall?

Neem direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! Contact