Ontdek onze nieuwe AI Event Side-kick - Robin! Meer informatie

LiveWall Events wint BEA Award met Thuismarkt

LiveWall Events, Experience Company Xsaga en De Uitmarkt winnen samen de gouden BEA World award. De hybride corona-proof editie van ‘De Uitmarkt’ is volgens de jury beste B2C-evenement ter wereld.

Thuismarkt

De Uitmarkt is een jaarlijks evenement in Amsterdam in het laatste weekeinde van augustus, en luidt de start van het nieuwe culturele seizoen in. Bezoekers van De Uitmarkt krijgen normaliter een voorproefje van wat cultuurmakers in het nieuwe seizoen te bieden hebben. Het doel is om cultuur breed toegankelijk te maken, nieuw talent een springplank te bieden en jongeren kennis te laten maken met cultuur.

Hybride event

In corona-tijd kon De Uitmarkt niet op de gebruikelijke manier plaatsvinden. LiveWall Events creëerde daarom in samenwerking met communicatiebureau Xsaga een digitaal platform: ‘Thuismarkt’. 

Publiek

Met de ‘Thuismarkt’ werd het publiek in corona-tijd toch meegenomen. Door het platform flexibel in te zetten, kon het publiek kijken waar, wanneer en hoe ze wilde. Op het platform vind je behapbare stukken cultuur in video- en livestreamvorm.

Culturele sector

Daarnaast stak het Thuismarkt-platform de culturele sector een helpende hand toe. Met de lancering van dit digitale initiatief, ontstond een nieuw podium voor de aanbieders in de sector én een nieuwe manier om cultuur te consumeren voor de eindgebruiker.

LiveWall Events

Het team van LiveWall Events ontzorgt bij online en hybride evenementen; van registratie tot interactieve presentatie. Dit doen we met onze digitale event tools, livestreams en custom made activaties.

Meer lezen over Thuismarkt? Klik hier.