De regio Maassluis, Vlaardingen en Schiedam is een netwerk rijker. En wel een Sociaal Economisch Netwerk (SEN) waarin kopstukken uit het gebied de krachten bundelen. Zij hebben namelijk de verkiezing voor MVO - 2018 in het leven geroepen. Bij dit vooruitstrevende event is PresentersWall natuurlijk aanwezig, zodat alle bezoekers hun stem voor de winnaar supersnel via hun smartphone kunnen uitbrengen!

Event opbouw
Tijdens het evenement dat voor SEN MVS door Raad & Daad evenementen georganiseerd wordt, zal de awarduitreiking vooraf gegaan worden door het bespreken van een aantal maatschappelijke thema's. Ook hierbij wordt de PresentersWall-tool ingezet zodat het publiek hun mening kan geven over een aantal onderwerpen. 
Dit kan aan de hand van een keuze uit de antwoorden van multiple choice vragen of eigen antwoorden. De sprekers zullen hier vervolgens verder op ingaan.

Aan het eind van de bijeenkomst krijgen de gasten de gelegenheid om via de tool te stemmen op 1 van de 5 genomineerden voor de award 'De Maatschappelijke ondernemer 2018' van de Gemeente Maasluis/Vlaardingen/Schiedam. De winnende ondernemer ziet direct in beeld met hoeveel procent van de stemmen hij/zij de winst binnen sleept!

Creatief design
Voor een event dat zich richt op de toekomst zorgen wij met plezier voor een energiek en fris design. Met de visuals die door Stroomopwaarts aangeleverd worden, gieten we de PresentersWall-tool in de compleet eigen huisstijl van het evenement. Als extra toevoeging in deze custom PresentersWall gebruiken we een SVG-animatie. In dit geval zwemmen vissen af en toe door het beeld. Hierdoor is het ontwerp continu in beweging. Een toffe toevoeging die zorgt voor een hoge betrokkenheid tijdens het evenement.

SEN MVS
Het  Sociaal Economisch Netwerk (SEN) bundelt krachten van kopstukken uit de regio Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. Dit is een innovatief platform dat de regio naar een hoger plan tilt. Met participatiebedrijf Stroomopwaarts als aanjager en partners uit het bedrijfsleven, de overheid, het onderwijs en het maatschappelijk veld, om zo met vereende krachten meer slagkracht te hebben om gunstige omstandigheden te creëren voor een beter vestigingsklimaat.