Ontdek onze nieuwe AI Event Side-kick - Robin! Meer informatie

Familiequiz

Efteling

31 mei 1952 was een heuglijke dag: de Efteling werd officieel geopend. Het toenmalige Sprookjesbos groeide in de decennia die volgden uit tot de gigantische Wereld vol Wonderen die we allemaal kennen. Duizenden mensen worden jaarlijks betoverd door unieke sprookjes, mooie attracties en de rustgevende natuur in de Efteling. Die sprookjes, attracties en natuur worden tot leven gewekt en liefdevol verzorgd door de Efteling-medewerkers. Zij zorgen ervoor dat de verwondering compleet wordt.

Om zowel de medewerkers als de bezoekers te voorzien van de Efteling magie tijdens de lockdown, is er een online Efteling Familiequiz georganiseerd.

O.J. Punctuel heeft op geheel eigenwijze vanuit het Paleis der Fantasie Symbolica de kijkers meegenomen in een spannende quiz. Niet alleen de quizvragen stonden centraal, ook werd aan de kijkers gevraagd om sprookjes uit te beelden. Hiervan hebben de kijkers mooie foto’s gemaakt en gedeeld via de PresentersWall. Op het grote scherm kwamen alle indrukwekkend uitgebeelde sprookjes voorbij. Op de heatmap konden de kijkers hun selfie plaatsen op de favoriete plek in het park. En wat bleek? Het hele park werd bezaaid met selfies, alle plekken van de Efteling zijn favoriet!