Ontdek onze nieuwe AI Event Side-kick - Robin! Meer informatie

TOPdesk SEE

TOPdesk

Bij TOPdesk is er één duidelijk doel: organisaties helpen met het creëren van spectaculaire klantervaringen. Ruim 25 jaar geleden begon TOPdesk met een eenvoudige ticketingtool voor IT-helpdesks. Vandaag ontwikkelen ze nog steeds fantastische software voor het beheren van meldingen – en alles wat er verder nodig is voor Enterprise Service Management.‘Customer Happiness’ staat bij TOPdesk altijd centraal en ieder jaar organiseren zij rondom dit thema het TOPdesk SEE event. Een top notch evenement waarbij alle deelnemers van over de hele wereld betrokken worden door de mogelijkheden van de PresentersWall.

Het TOPdesk SEE event van 2021 is een enorm spektakel geworden. Presentatoren Tooske Ragas en Pep Rosenfeld hadden te maken met publiek in de zaal, publiek via ZOOM en vele duizenden kijkers van over de hele wereld vanuit huis. 

Via de PresentersWall werden alle deelnemers van over de hele wereld met elkaar verbonden en betrokken bij het event middels de gezamenlijke chat, de heatmap, verschillende polletjes en door het delen van foto’s via de ContentWall. 

Heatmap

Om een goed beeld te krijgen van waar iedere deelnemer aan het kijken is, zetten we de live heatmap in. Via de eigen smartphone pinnen deelnemers zichzelf vast op hun eigen locatie. Via het grote scherm zie je een compleet overzicht van alle vastgepinde locaties.

ContentWall

Via een interne event ‘Instagram’ kunnen deelnemers foto’s met elkaar delen. Via het grote scherm kunnen deze foto’s aan het grote publiek worden getoond.