Vraag een gratis demo aan Aanvragen

Expeditie Robinson Eilandpraat

Expeditie Robinson

Second screen applicatie

Zestien weken lang werd televisieprogramma Expeditie Robinson uitgezonden op RTL 5. En de laatste acht afleveringen werden opgevolgd met het programma ‘Eilandpraat’: een liveshow waarin de afvallers, kijkers en oud-deelnemers samen met presentator Luuk Ikink napraten. Speciaal voor Eilandpraat ontwikkelde we een interactieve webpage.

Kijkers konden vanuit thuis vragen stellen aan de tafelgasten en reageren op polls en stellingen. Daarnaast verzamelde we alle social posts rondom Expeditie Robinson en Eilandpraat.

Second screen webpage
De webpagina was eenvoudig via mobiel te bereiken. Kijkers konden vragen en reacties insturen en reageren op polls, daarnaast werden de uitslagen van de polls live weergegeven.

Op desktop was het ook mogelijk de ingezonden reacties en polls in de vorm van een tickerbar weer te geven. Daarnaast zag men een custom social wall, waarop alle social media-berichten werden weergegeven.

Duizenden kijkers keken en deden wekelijks mee met Eilandpraat. 

RTL5
RTL5 is een Nederlandse zender van de commerciële omroep RTL. We ontwikkelen apps, websites en interactieve tools voor RTL. Zo werkten we bijvoorbeeld ook aan de stemmodule voor nieuwe deelnemers voor Expeditie Robinson. 


In de media
Eilandpraat bij de NOS
Eilandpraat bij Televizier

INTERESSE?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van PresentersWall en wil je graag kennismaken met onze interactieve presentatietool? Vraag dan hier vrijblijvend een demo aan. Vraag een gratis demo aan