Vraag een gratis demo aan Aanvragen

GFK Clientevent 2019

GFK

Custom PresentersWall

Het cliƫntevent van GFK is een belangrijk moment om in contact te komen met klanten en hen op de hoogte te brengen van de laatste trends in de markt. Met behulp van de PresentersWall-tool worden er op deze dag verschillende plenaire sessies en Q&A's gehouden.

Presentatie
Tijdens dit evenement is het voor GFK belangrijk om zich extra goed te presenteren voor de huidige klanten en mogelijk nieuwe klanten. Tijdens dit evenement worden alle sales collega's van GFK ingezet om nieuwe leads te genereren voor de komende tijd. 

Netwerken
Netwerken op het 'Knowledge Square' is dus een belangrijk onderdeel van deze dag,  daarnaast vinden er ook plenaire sessies plaats waarbij keynote speakers vertellen over de laatste trends. Aan het einde van een plenaire sessie vindt er een Q&A plaats met het publiek. 

Custom design
Een stijlvol design van de PresentersWall-tool kan dan natuurlijk niet achter blijven. Geheel in de stijl van de nieuwste huisstijl van GFK is er een fris en representatief ontwerp gemaakt. Tijdens de plenaire sessie en de Q&A wordt gebruikgemaakt van alle verschillende onderdelen van de PresentersWall-tool. Zoals de verschillende soorten stellingen (voor/tegen & wordclouds), de vraag & antwoord module tijdens de Q&A met het panel en tot slot het evaluatie tabblad om learnings te trekken voor een volgend event. 

INTERESSE?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van PresentersWall en wil je graag kennismaken met onze interactieve presentatietool? Vraag dan hier vrijblijvend een demo aan. Vraag een gratis demo aan