Ontdek onze nieuwe AI Event Side-kick - Robin! Meer informatie

Leden inchecken met QR code

SGP

Onze samenwerking met de SGP gaat al enige jaren terug; Waar we met corona de partijdagen volledig online georganiseerd hebben, mogen we nu weer samen met de SGP naar mooie locaties door het gehele land, om de stemmingen efficient en veilig te laten verlopen door digitaal te stemmen.

Samen met de SGP ontzorgen we het stemproces jaarlijks bij een aantal bijeenkomsten en vergaderingen met onze LegalVoting software. Daarbij is het belangrijk dat de opkomst wordt bijgehouden en inizichtelijk is wie er wel en niet aanwezig is geweest. Dit maken we mogelijk door de LegalVoting software te koppelen aan onze Walldo tool. Hierin melden leden zich aan, waarna ze een persoonlijk ticket ontvangen met QR code. Deze code gaat na het scannen automatisch over naar de stemomgeving, waar leden live tijdens de vergadering kunnen stemmen.

Het stemmen over verschillende moties, stellingen en het verkiezen van personen wordt live tijdens de vergadering gedaan. De stemmingen worden eenvoudig en snel geopend door de voorzitter, waarna de leden de tijd krijgen om te kunnen stemmen. De voorzitter heeft heeft duidelijk en inzichtelijk in beeld hoeveel personen hebben gestemd en met percentages hoe er wordt gestemd. Wanneer de stemmen binnen zijn sluit de voorzitter de stemming en zijn de resultaten onmiddelijk beschikbaar om te tonen op het scherm. Hieronder een voorbeeld van de weergave op het scherm en op een mobiel.Meer informatie over:

Volmachten van andere leden - bekijk hier hoe we dat doen bij de VVD

Complete congres app - bekijk hier hoe dat werkt voor de ChristenUnie

Efficient stemmen met Blokstemmingen - Bekijk hier hoe GroenLinks dit aanpakt