Haal alles uit je event! Neem contact op

Partijcongressen & Ledenvergaderingen

VVD

De VVD is de verzamelplaats voor alle liberalen die samen met de VVD willen werken aan een liberaler Nederland. Binnen de VVD zijn vele verschillende netwerken om samen aan de VVD te werken. Landelijk, Regionaal en Lokale netwerken verbinden de leden om actief samen te werken. Om binnen de partij beslissingen te nemen wordt gebruik gemaakt van Legal Voting.

Tijdens de (online) partijdagen van de VVD wordt er gestemd door de leden op verscheidene onderwerpen.  De leden krijgen van tevoren een mail met daarin een persoonlijke code.

Het stemmen werkt eenvoudig via de beveiligde omgeving welke bereikt kan worden via telefoon, tablet of computer. Middels de moties geven de leden advies aan de VVD-fractie in de Tweede Kamer, Eerste Kamer, het Europees Parlement of aan het Hoofdbestuur. Bij het sluiten van een stemming komt de uitslag direct in beeld.

Wanneer iemand niet aanwezig kan zijn, kan die persoon iemand binnen de partij machtigen via hetzelfde systeem. Stemmen werkt perfect via telefoon, tablet of computer. Aan het einde van een stemming komt de uitslag direct in beeld en kan de vergadering weer verder. 

In Legal Voting is naast het tabblad ‘stemmen’, ook het tabblad ‘evaluatie’ geactiveerd. Dit houdt in dat de leden meteen een evaluatie kunnen invullen. Met de verkregen input is aan de slag gegaan voor de komende partijdagen om deze nog beter te organiseren.