Ontdek onze nieuwe AI Event Side-kick - Robin! Meer informatie

#samenpartou Studiedag

Partou

Meer dan 200 locaties en meer dan 9000 medewerkers. Organiseer daar maar eens een studiedag voor! Samen met Partou creëerden we een online learning event vol interactie, inhoud en fun!

#SAMENPARTOU

De grootste uitdaging? Ervoor zorgen dat iedereen zich met elkaar verbonden voelt!  Directeur Kwaliteit en Pedagogiek Marlies en Manager Learning en Development Sanne openden vanuit onze professionele studio de livestream waaraan iedereen, vanuit thuis of op één van de 200 Partou vestigingen, interactief deel kan nemen.Vanaf het begin gingen we aan de slag met de vraagstukken van Partou en zochten we naar de perfecte balans tussen kwalitatief sterke inhoud en de juiste tools;

1. ons eVenue platform werd gebruikt om de studiedag live uit te zenden vanuit de professionele studio van First Impression. Een hoogwaardige en betrouwbare, multi-cam topstream met een extra korte vertraging, die aanvoelt als een échte TV-uitzending was het resultaat.

2. PresentersWall zorgt voor alle interactie; door de extra korte vertraging kon men daadwerkelijk live deelnemen en reageren op polls en meespelen met quizjes. Daarnaast stuurden honderden collega's foto's en video's in om zo te laten zien hoe zij de studiedag beleefden!

HOE HOUD JE HET INTERESSANT VOOR DE KIJKERS?

Energizer

Wanneer je live in de studio aanwezig bent om de uitzending bij te wonen voelt alles natuurlijk als een hele ervaring, maar de werknemers die het vanuit een locatie volgen en naar een scherm kijken, krijgen dit niet zo mee. Daarom is het van groot belang dat de verbinding met de werknemers wordt gemaakt met interactie! En hoe kun je beter deze verbinding creeëren, dan met een knallende opening waar iedereen een steentje aan bij moet dragen? De 9000 medewerkers openden daarom samen de studiedag door samen te blijven drukken en de schaar het lintje door te laten knippen!

ContentWall

Gedurende de hele liveshow stuurden de kijkers foto's in met favoriete collega's, van de lekkere lunch of het fijna koffiemoment. Deze foto's kwamen voorbij in de livestream en kon daarnaast door iedereen worden bekeken in de feed. Deze feed is een soort Instagram achtige omgeving waarin je posts kunt liken en disliken, of delen met anderen. In totaal zijn er meer dan 2000 foto's ingestuurd en dat leverde onder andere het volgende beeld op:

Is een leerzame livestream of next level interactie iets voor jouw volgende evenement? Neem dan contact met ons op!